Invester i kryptovaluta
Pengerguide.no logo
Hjem/Kryptovaluta, Sponset innhold, Tjene penger/Min erfaring med og anmeldelse av MiraiEx

Min erfaring med og anmeldelse av MiraiEx

Det er mange forskjellige kryptobørs der ute, og det kan være vanskelig å finne ut hvilke som er autentiske og hvilke som er svindel, og det er nettopp derfor jeg har valgt å skrive denne artikkelen, guide og gjennomgå om handelsplattformen MiraiEx som for øyeblikket blir annonsert mange steder i Norge og spesielt Oslo.

Plattformen er et sted hvor du kan handle kjente kryptovalutaer og samtidig lagre dine virtuelle valutaer gratis, men er plattformen trygg og er det verdt å bruke dette fremfor andre?

Jeg vil prøve å gi deg svaret på dette, ved å gi deg en sammensatt artikkel på handelsplattformen MiraiEx, hvor du kan finne svar på nesten alt som gjelder MiraiEx.

Opprett en konto hos MiraiEx
Hvis du vil opprette en gratis konto hos MiraiEx, kan du bruke henvisningslenken min og tjene opptil 200 kr i bonus, du vil også motta 40 kroner umiddelbart i din nye konto når jeg bruker henvisningslenken min. Dette er en type velkomstbonus som MiraiEx har introdusert med tanke på å gi folk muligheten til å teste ut plattformen før de faktisk gjør eget innskudd.

Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos MiraiEx.

Innholdsfortegnelse

Hva er MiraiEx? Alt du trenger å vite om MiraiEx

MiraiEx er en norsk bedrift eies og driftes av Mirai Technologies AS i den norske hovedstaden Oslo. Selskapet og plattformen har eksistert siden 2017 og er registrert som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge og holder til i Oslo.

Navnet MiraiEx er et sammendrag av et japansk ord og en engelsk forkortelse, den første delen av «Mirai» betyr fremtid og den andre delen av navnet «Ex» er bare en engelsk forkortelse av «Exchange».

Hos MiraiEx kan du enkelt og lett investere, kjøpe, selge og lagre kryptovalutaer. Når du oppretter en konto, får du automatisk en «krypto-lommebok» fra dem, hvor du kan overføre kryptovalutaene dine til og hvor kryptovalutaene du kjøper gjennom dem er lagret. Du kan imidlertid for alle flytte kryptovalutaene dine hvis du ønsker det.

Registrering

Fordelen med MiraiEx, som er en norsk kryptobørs, er at registreringen er rask og enkel.

Du kan opprette en bruker med MiraiEx med din VIPPS-konto og samtidig bruke BankID for bekreftelse.

Dette betyr at du kan være i gang på mindre enn 2 minutter, noe som er fantastisk, sammenlignet med andre internasjonale kryptobørser som krever en eller annen ting, og registreringsprosessen tar i verste fall ofte flere dager eller uker.

Opprett en konto hos MiraiEx
Hvis du vil opprette en gratis konto hos MiraiEx, kan du bruke henvisningslenken min og tjene opptil 200 kr i bonus, du vil også motta 40 kroner umiddelbart i din nye konto når jeg bruker henvisningslenken min. Dette er en type velkomstbonus som MiraiEx har introdusert med tanke på å gi folk muligheten til å teste ut plattformen før de faktisk gjør eget innskudd.

Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos MiraiEx.

Utvalg

Hos MiraiEx er det begrenset hvilke kryptovalutaer du kan handle, du kan for tiden bare handle 5 forskjellige (kjente) kryptovalutaer. Imidlertid er de noen av de mest kjente, og det er derfor mest sannsynlig noen av dem du vil investere i hvis du skal investere i kryptovaluta.

Du kan for tiden investere i følgende kryptovalutaer på MiraiEx:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Ripple (XRP)
  • DAI (DAI)

Årsaken til at jeg gjentatte ganger skriver «nåværende tid» er at MiraiEx kontinuerlig utvikler seg, som tidligere nevnt, investeringsplattformen har bare eksistert siden 2017, og de er derfor i rask utvikling og har allerede kunngjort at de forventer å utvide utvalget av kryptovalutaer du kan handle med dem.

Senest 08/09/2020 kom kryptovaluta DAI på plattformen, dette var ikke tidligere tilgjengelig for handel hos MiraiEx.

Så hvis utvalget ikke er helt i komfortsonen din, registrer deg uansett, det er tross alt gratis, og du får registrere deg for en velkomstbonus når du registrerer deg. Mest sannsynlig vil det være noen kryptovalutaer du er interessert i.

Bonusprogram

Hos MiraiEx har de et fantastisk bonusprogram som på samme måte som utvalget også er i rask utvikling og stadig blir større og bedre for deg som bruker av MiraiExs plattform.

For tiden kan du tjene opptil DKK 200 som utbetales i kryptovaluta (BTC). For å få disse bonusene må du oppfylle noen spesifikke krav, eller med andre ord gjøre noen spesifikke handler gjennom plattformen. De er som beskrevet nedenfor:

Bonus 1: Trade1000
I Trade1000-bonusen kan du tjene 40 kroner ved å handle for 1000 kroner eller mer på MiraiEx.

Bonus 2: Trade20000
I Trade20000-bonusen kan du tjene 40 kroner ved å handle for 20 000 kroner eller mer på MiraiEx.

Bonus 3: TradeAll2000
I TradeAll2000 kan du tjene 40 kroner ved å handle for 2000 kroner i alle markeder (de 5 forskjellige kryptovalutaene) på MiraiEx.

Velkomstbonus
De tre ovennevnte bonusene som til sammen gir deg 160 kroner i belønning er eksklusive velkomstbonusen din, så hvis du oppretter en konto hos MiraiEx med min henvisningslink og du klarer de 3 oppgavene ovenfor, vil du sammen få 200 kroner i bonus.

Utbetaling av bonus
Alle bonuser blir utbetalt så snart de er oppnådd og vil være tilgjengelige for videre handel umiddelbart, i motsetning til handels- og henvisningsbonuser som utbetales månedlig.

Og som tidligere nevnt med deres valg, er deres bonusprogram også under utvikling og vil derfor over tid bli større og mer lønnsomt for deg som bruker MiraiEx til å handle kryptovalutaer. Du finner mer informasjon om dette i bloggen deres og under fanen «bonusprogram» hvor informasjonen ovenfor også er hentet fra.

Handlebonus

I tillegg til bonusprogrammet deres, har MiraiEx også et handelsbonusprogram som betyr at du får en bonus hver gang du handler på deres plattform. Dette er for at du skal bruke plattformen deres over andre og gi noe tilbake til de mest aktive brukerne og de største handelsmennene i markedet.

For øyeblikket er det ikke mye du får, men det er noe, og dette er ofte mer enn andre som ikke tilbyr en shoppingbonus i det hele tatt.

Handelsbonusen blir utbetalt i samme kryptovaluta som du handler for, dvs. hvis du handler i Ripple (XRP), så tjener du handelsbonusen i Ripple (XRP), og hvis du handler i Bitcoin (BTC) vil du tjene trading bonus i Bitcoin (BTC)). Dermed får du en handelsbonus for alle kryptovalutahandlene du gjør på plattformen og vil få denne utbetalt når neste måned starter.

Bonusnivå
For tiden er alle bonuser nivå 1, og årsaken til dette er at MiraiEx, som så mange andre ting, har planer om å utvide plattformen og dermed også deres handelsbonusprogram, slik at du kan få enda flere fordeler ved å bruke plattformen deres.

Bonusnivå 1 gjelder derfor for alle, og her får du 5% handelsavgift på alle handler du gjør på MiraiEx. Hvis du for eksempel betaler 100 kroner i handelsavgift for en handel, så får du 5% i handelsbonus for dette. Dette er imidlertid bare midlertidig, inntil handelsbonusprogrammet er videreutviklet, forventes det at de som handler for mye penger i måneden eller foretar mange handler, kan øke i nivå og få en større prosentandel i handelsbonus.

Utbetaling
Utbetaling av handelsbonus skjer månedsvis. I starten av hver måned vil du motta utbetaling all handelsbonus du har tjent i den forrige måneden. Utbetaling vil skje til din konto hos oss. Om du så ønsker å gjennomføre uttak fra MiraiEx til egen bankkonto eller kryptovalutalommebok gjelder våre gebyrer og uttaksgrenser.

Bedriftskonto

Akkurat nå har MiraiEx ikke en egen løsning for dette, men det er noe de jobber med. Inntil de får det på plass så bruker de Google forms for å gjøre det lettere for alle parter.

Krav for å opprette konto

  • Alle rettighetshavere av selskapet som eier 25% eller mer av selskapet må opprette konto og verifisere identiteten sin.
  • Disponent av konto må opprette konto og verifisere identiteten sin.
  • Selskapet må være aktivt og tilgjengelig hos det offentlige registret; Brønnøysundregistrene

Gebyr og kurtasje

Selvfølgelig tar vi det mest kjedelige på slutten, og det er MiraiExs handelsavgifter, kurtasjer og andre gebyr.

Som alle andre handelsplattformer i kryptovaluta, må du betale et gebyr eller en kurtasje for å handle på plattformen deres. Dette er tross alt måten de tjener penger på og noe hvert selskap må gjøre for å kunne overleve, så fred være med det.

Hos MiraiEx har de en rekke forskjellige gebyrer og kurtasjer for forskjellige handlinger du gjør på plattformen deres, og de er som beskrevet nedenfor:

Innskudd
Alle bankinnskudd fra banken din til handelsplattformen MiraiEx er 100% gratis og gratis, så du betaler ingenting når du setter inn penger på MiraiEx-kontoen din.

Dette gjelder også innskudd av kryptovalutaer fra andre kryptobørser eller krypto-lommebøker du måtte ha eller bruke. Så du kan sette inn penger og kryptovalutaer på kontoen din og kryptolommeboken gratis hos MiraiEx.

adsklæasd kryptovlautaer

Uttak

Uttaksgrenser

Fordeler og ulemper med MiraiEx

Fordeler med MiraiEx

Blandt fordelene ved MiraiEx

Rask registrering

Det tar under 2 minutter å komme i gang på MiraiEx

Gratis kryptolommebok

a

Enkelt og greit

a

Ulemper med MiraiEx

Blant ulempene ved MiraiEx

Lite utvalg

a

Dyre gebyr

a

Er MiraiEx trygt, eller er det en svindel?

Ja, Mirai Technologies AS og deres handelsplattform MiraiEx er 100% trygge å bruke.

MiraiEx er ikke en svindel, og du kan derfor trygt og sikkert bruke handelsplattformen for kryptovalutaer.

MiraiEx er til og med den eneste norske kryptobørs som deres eksisterer i Norge for øyeblikket. Og hvor er det tryggere å investere pengene dine, enn et selskap og en plattform som er registrert og lokalisert i Norge.

Registrert hos den norske finanstilsynet

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, og ønsker å gjøre det like enkelt å investere i kryptovaluta som i aksjer og fond.

MiraiEx vs Coinbase

Hvis du trenger å sammenligne to kryptoforhandlere, er det åpenbart å velge Coinbase som en sammenligningsplattform. Og som beskrevet i punktene ovenfor med fordeler og ulemper ved kryptobørs MiraiEx, er det åpenbart hvordan Coinbase skiller seg ut fra MiraiEx.

Det er selvfølgelig innen rekkevidde av kryptovalutaer. På Coinbase kan du handle mange flere kryptovalutaer. På Coinbase kan du handle 42 forskjellige kryptovalutaer og dermed spre investeringene dine i kryptovaluta i motsetning til MiraiEx som kun tilbyr kjøp og salg av 5 forskjellige kryptovalutaer.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hvordan ta ut penger fra MiraiEx?2021-01-25T19:20:12+01:00

Hvis du vil ta ut penger fra MiraiEx-kontoen din til bankkontoen din, kan du enkelt gjøre dette ved å logge på kontoen din og trykke på «overføringer», deretter trykke «UTTAK – trekke penger» og velge banken og beløpet du vil ta ut.

Vær oppmerksom på at du bare kan betale til en bankkonto som er registrert hos samme person som MiraiEx-kontoen din, og du kan betale 45 kroner i uttaksgebyr.

Er MiraiEx svindel?2021-01-25T19:17:02+01:00

Nei, MiraiEx er ikke en svindel. MiraiEx er en legitim og norsk kryptobørs med hovedkontor i hovedstaden Oslo i Norge og er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge.

Så du kan trygt og sikkert bruke MiraiEx samt kjøpe og selge kryptovaluta på deres plattform.

Hva er MiraiEx?2021-01-25T17:00:36+01:00

MiraiEx er en norsk kryptobørs og forhandler som tilbyr kjøp, salg og lagring av kryptovalutaer.

Hvordan handle på MiraiEx?2021-01-25T16:56:12+01:00

Det er enkelt å handle kryptovaluta hos MiraiEx, det første du trenger å gjøre er å gjøre et innskudd slik at du har litt penger å handle med. Så finner du kryptovalutaen du vil investere i og klikker på «kjøp», så velger du hvor mye penger du vil investere (kjøper) av den kryptovalutaen og du er ferdig.

Du kan også bruke funksjonen «avansert handel» som lar deg legge inn bestillinger slik at du kan kjøpe når en kryptovaluta treffer en bestemt verdi.

Review av MiraiEx

Jeg har brukt MiraiEx som en handelsplattform for kryptovaluta siden slutten av 2020, og jeg er selv ganske ny på å investere i kryptovaluta, og jeg må si at plattformen deres er en av de bedre.

Først og fremst er det fantastisk at du kan registrere deg så enkelt og raskt, oftest når du har bestemt deg for noe så vil du komme i gang og her er MiraiEx det opplagte valget, ettersom registrering er så rask og enkel.

Samtidig er plattformen utformet på en slik måte at alle kan finne ut, du trenger ikke ha tidligere erfaring med kryptovalutahandel for å bruke plattformen deres, du trenger faktisk ikke å ha investert før for å kunne bruke dem .

Det eneste som er litt kjedelig er deres gebyrer og meglere, for hvis du er en seriøs investor i kryptovaluta, så er MiraiExs gebyrer og meglere litt høye, sammenlignet med mange andre kryptovalutaer der ute, men det er ingen norske kryptovalutaer ellers, så MiraiEx er åpenbart for deg som ønsker å støtte norske selskaper og er mest trygg på disse.

Med andre ord, jeg anbefaler MiraiEx til alle som ikke investerer store beløp, men som ønsker å begynne å investere i kryptovaluta.

Kilder

Denne artikkelen er utarbeidet i samarbeid med følgende nettsteder og informasjon beskrevet på disse.

Forfatter

Denne artikkelen er skrevet av nettstedet og bloggeieren Steffen Fonvig og inneholder sponsede lenker til våre partnere, der jeg mottar provisjon for hver registrering eller salg jeg tar med disse. Du støtter også arbeidet mitt og nettstedet mitt samt bloggen når du gjør dette.

Go to Top