De beste rabattkoder og tilbud på nett

Hos Penger Guide elsker vi å spare penger, og det er derfor vi alltid leter etter de beste tilbudene og rabattkodene på nettet, derfor har vi samlet en oversikt over de beste rabattkodene og tilbudene på nettet, slik at du kan spare så mye som mulig når du handler på nett.

Spar penger på shopping med de beste tilbudene og rabattkodene

Tilbud Tjenestetorget

På Tjenestetorget kan du få tilbud på mange forskjellige typer forsikringer helt gratis og uten forpliktelser, som innhold, reise, hus og dyr og mange flere.

Tjenesten er 100% gratis, og du forplikter deg ikke til noen av tilbudene du mottar.

Få en rabatt på opptil 25% når du velger to eller flere forsikringer

Tjenestetorget.no

Tilbud MiraiEx

Hos MiraiEx kan du enkelt kjøpe, selge og investere i kryptovalutaer som Bitcoin, Ripple og Ethereum. Den norske kryptobørsen har eksistert siden 2017 og tilbyr alle nye brukere 40 kroner i bonus som utbetales i Bitcoin slik at du kan handle kryptovaluta gratis og dermed prøve plattformen deres uten å sette inn penger selv.

Du får bonusen hvis du bruker henvisningslink min, og du får også muligheten til å tjene 160 kroner ekstra i bonus når du er registrert ved å handle på plattformen deres.

Få 40 kroner gratis i Bitcoin ved registrering

Miraiex.com

Tilbud Gjør Det Selv

Kjøp 2 utgave av Gjør Det Selv og få en gratis 360 graders sirkulær laser inkludert i kjøpet og spar totalt kr. 867,-

Du får dette:

 • 2 utg. av Gjør Det Selv – rett i postkassen
 • Full tilgang til app og nettsted
 • Full tilgang til over 1000 byggeveiledninger
 • Byggeveiledningene består av detaljerte beskrivelser og trinn-for-trinn-bilder av små og store prosjekter
 • Ny videoapp med mer enn 160 av hjemmets viktigste reparasjoner
 • WYPE: Digital utgave av de siste 18 utgavene av magasinet

Få en gratis 360 graders sirkulær laser inkludert i kjøpet

Gjordetselv.com

Tilbud VitaePro

På tide med kosttilskudd? Prøv VitaePro!

Prøv VitaePro til kun kr 169,- og få et GRATIS turbelte til en verdi av kr 249,- med på kjøpet!

Du kan påvirke flere viktige funksjoner i kroppen gjennom det du spiser. Prøv kosttilskuddet VitaePro som inneholder effektive ingredienser for muskler, ledd og immunsystemt og nå også blodomløpet.

Få et GRATIS turbelte til en verdi av kr 249,- med på kjøpet!

Vitaepro.no

Tilbud Verisure

Verisure tilbyr for tiden alle fremtidige kunder en gratis hjemmesikkerhetsgjennomgang og samtidig et uforpliktende tilbud på hjemmealarmer.

Med gratis sikkerhetsgjennomgang av ditt hjem får du:

 • Avklart risikoen for innbrudd, brann og vannskade
 • Besøk av sikkerhetsekspert med god kjennskap til nabolaget
 • En sikkerhetsrapport for ditt hjem

Verisure gjennomfører befaring alle dager fra 09:00 – 20:00 men du trenger ikke ta deg fri fra jobb, de kommer når det passer for deg.

Få gratis og uforpligtende sikkerhets-gjennomgang

Verisure.no

Tilbud & rabattkode Bubbleroom

Bubbleroom.no er en av nordens ledende nettbutikker og tilbyr et brett sortimang av prisgunstige og moteriktige klær, sko, accessoarer samt beautyprodukter for både menn og kvinner. Hos Bubbleroom finner man over 350 kjente varemerker og nyheter hver dag.

Dra nytte av rabattkoden NY21Q1 og spar 10% som ny kunde hos Bubbleroom

eller

Spar 20% på utvalgte klær fra Bubbleroom

Bubbleroom.no

10% rabatt til nye kunder med rabattkoden: NY21Q1

Tilbud Norstatpanel

Norstatpanel kan du tjene belønninger for å svare på spørreundersøkelser online, du kan også velge å bruke poengene dine til å donere penger til veldedige organisasjoner som Amnesty, Røde Kors eller Leger Uten Grenser.

Registreringen er 100% gratis og tar mindre enn 2 minutter.

Tjen belønninger for deg selv eller doner til veldedighet

Norstatpanel.com

Tilbud Bedre nætter

Bedre Nætter er et nettbasert firma. Og har ingen fysiske butikker, som vil si at de kan tilby deg fremragende priser på alle produktene deres.

At de kun er online vil også si at du ikke kan prøve sengen før du sover i den. Dette skal du ikke la deg skremme av. Hos Bedre Nætter streber de etter å kunne vite alt om søvn, og de vet at du får mere ut av en engasjert samtale med en av oss, enn om du prøver 10 forskjellige senger på 5 minutter i den lokale sengebutikken.

Spar opptil 54% rabatt på kontinentalsenger

Bedrenaetter.no

Tilbud Skruvat

Fra Skruvat ble grunnlagt i 2008 har de vokst raskt til å bli Skandinavias største forhandler av bildeler på Internett, med tusenvis av fornøyde kunder hver uke. Takket være Internett kan du nå kjøpe bildeler av høy kvalitet til sterkt rabatterte priser.

Skruvat garanterer deg en fantastisk e-handelsopplevelse fra folk som kan bildeler!

En stadig voksende katalog med over 500.000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din. Skruvat samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene.

Du kan spare:

 • Opptil 70% rabatt på bremser
 • Opptil 50% rabatt på hjullager
 • Opptil 15% rabatt på utvalgte dekk og felg
Skruvat.no

Tilbud Devold

Devold of Norway AS er Norges ledende merkevare innen ullbekledning. Deres stolte historie strekker seg helt tilbake til 1853, og deres innovative produkter har vært en viktig del av utrustningen i mange store ekspedisjoner i både inn- og utland.

Under merkevaren Devold® utvikles og produseres undertøy, mellombekledning, gensere, sokker og annet tilbehør i ull.

Devold eier deres egen fabrikk i Europa, hvor innovasjon og bærekraftig produksjon er sentrale verdier. Devolds hovedkontor ligger i Langevåg utenfor Ålesund.

Meld deg på deres nyhetsbrev, og få 20% rabatt i nettbutikken

Devold.no

Tilbud Spareklubb

Bare svar på 3 raske spørsmål for å kvalifisere deg:

Konkurransen er garantert av spareklubbnorge.com vi er ansvarlige for kjøp og distribusjon
av gavekortene som markedsføres.

Deltakelsen skjer online og er helt gratis for alle brukere å delta i. Denne konkurransen er åpen for alle i Norge der annonsøren arrangerer en konkurranse på internett. Personer 18 år eller eldre kan delta. Ved å bruke våre tjenester, godtar du bruk av informasjonskapsler. I konkurransen kan du vinne et gavekort verdi på 10 000 kr. Konkurransen er et tilbud fra SpareklubbNorge og markedsføres i samarbeid med NordicLeads. Konkurransen ender 31.12.2021, kl. 24.00. Spareklubben og dets sponsorer kan kontakte deg via telefon, e-post, SMS og brev hvis du fullfører deltakelsen i konkurransen. Markedsføringen via telefon, e-post og post kan når som helst stoppes ved å sende e-post til info@spareklubben.com NB: Denne teksten er informativ og er ikke bindende. Hvis du aktivt gir ditt samtykke til en eller flere partnere, kan dere kontakte deg med tilbud via telefon, selv om du er reservert mot telefonsalg i Brønnøysund registeret. Denne konkurransen er garantert av www.spareklubbnorge.com og vi er ansvarlige for kjøp og distribusjon av gavekortene som markedsføres.

Få sjansen til å vinne 10.000 kr til din matbutikk

Spareklubb.nu

Spar stort på din online shopping med rabattkoder

Visste du at du kan spare mye når du bruker rabattkoder? Det er bra nok. Alt du trenger å gjøre er å finne forhandleren du vil handle hos. Vi har gitt alle forhandlere sin helt egen side. Her kan du surfe rundt på de forskjellige rabattkodene og tilbudene. Du velger helt selv, og det koster deg absolutt ingenting.

Hvis du vil gjøre søket ditt mer spesifikt, kan du også velge å finne forhandlerne under våre kategorier. Her finner du kategorier som sport, mote eller underholdning. Samtidig gir vi deg full oversikt over butikker i favorittkategorien din og deres rabattkoder. Du finner alt fra store forhandlere til mindre og mer unike.

Med mer enn 400 forskjellige forhandlere kan du være sikker på å finne rabattkoder som passer deg. Ikke bare sparer du penger, du unngår også lange køer, dårlige åpningstider og høye priser. Og med andre ord, det er shopping som er skreddersydd etter dine behov.

Vi jobber hver dag for å kunne gi alle våre kunder de beste tilbudene og rabattkodene med ett formål. Vi ønsker å gjøre din netthandel både bedre og billigere. På denne siden finner du de beste rabattene for alle Danmarks favorittbutikker. Vi jobber med en rekke av de store, som gjør det mulig å tilby deg eksklusive koder som du bare finner hos oss. Handle på ASOS, adidas, Teeshoppen, Zalando, Nelly, Computersalg og CEWE – bare for å nevne noen.

Hvis du er i tvil om hvor du finner de beste rabattkodene, bør du alltid sjekke Ekstra Bladet rabattkoder. Alle våre forhandlere leverer gode tilbud, eksklusive rabattkoder, gratis frakt og mye mer. Du kan selvfølgelig også stole på oss for årets januar-salg ,, Mid-Season Sale, Black Friday, Cyber ​​Monday, Christmas sale og mye mer. Så hvis du vil spare mer, har du kommet til rett sted.