Pengerguide.no logo
Hjem/Guider, Sponset innhold, Tjene penger/Hvordan tjene penger på Instagram?

Hvordan tjene penger på Instagram?

Lær hvordan du tjener penger på popularitet og følgere på sosiale medier, Instagram.

Selv med få følgere på Instagram kan du faktisk tjene rimelige penger. Her er guiden som forteller deg hvordan du kan tjene penger på Instagram.

Den beste måten å tjene penger på Instagram er uten tvil affiliate markedsføring. Spesielt for deg som har +10000 følgere og muligheten til å «sveipe opp» og dirigere dine følgere til eksterne nettsteder.

Affiliate marketing er lett å komme i gang med, alt du trenger å gjøre er å registrere deg for et affiliate nettverk, slik som Partner-Ads og Daisycon finner også annonsørene du vil markedsføre og som passer til Instagram-profilen din, så er du i gang.

I denne artikkelen vil jeg komme på flere forskjellige måter du kan tjene penger på det sosiale mediet Instagram. Er du en influencer som også har en profil på de sosiale mediene Instagram og vil lære hvordan du kan tjene penger på Facebook, så har jeg også laget en guide for dette

I denne guiden vil jeg prøve å svare på spørsmål om å tjene på Instagram og ofte stilte spørsmål som:

  • Kan du tjene penger på instagram?
  • Hvor mange følgere trenger du for å tjene penger på instagram?
  • Hvordan tjene penger på Instagram?

Artikkelen er selvfølgelig målrettet inntjening på sosiale medier Instagram, men mange av metodene kan også overføres til andre sosiale medier som Facebook.

Kan du tjene penger på instagram?

Det korte svaret er ja, du kan enkelt tjene penger på Instagram. Det er faktisk mange påvirkere i både Norge og verden som lever godt av reklame på Instagram.

Det er mange forskjellige måter å tjene penger på Instagram, og det er individuelt hvilken metode som er best for den enkelte, ettersom det avhenger av parametere som:

  • Antall følgere
  • Forpliktelsesprosent
  • Nisje

Og mange andre parametere. Men mesteparten av tiden er tilknyttet markedsføring den beste og enkleste måten å tjene penger med Instagram-profilen din.

+3 beste måter å tjene penger på Instagram

Vi har jobbet med affiliate markedsføring, passiv opptjening, online markedsføring og mange andre måter å tjene penger på nettet i mange år, og har basert på min egen erfaring samt søket mitt på nettet funnet de beste og mest effektive måtene å tjene penger på Instagram.

De tre måtene du kan tjene penger på Instagram er gratis og krever ikke at du betaler en krone for å sette opp hvor som helst eller gjøre mange rare ting. Det er en enkel guide for deg som jobber som influencer på det sosiale mediet Instagram, og du kan komme i gang enten du har 100 eller 100,00 følgere på Instagram.

METODE 1

Affiliate markedsføring

I motsetning til en influencer er affiliate markedsføring mer investert i å konvertere for affiliate merkevare – ikke bare skape oppmerksomhet – i bytte mot en kommisjon. Dette gjøres vanligvis med en sporbar lenke eller en unik kampanjekode for å sikre at klikk faktisk blir oversatt til salg.

Siden Instagram ennå ikke tillater lenker andre steder enn kinoen din, kan du bare fokusere på ett produkt om gangen hvis du velger å stole på affiliate lenker, noe som gjør kampanjekoder til et bedre alternativ for Instagram, da du faktisk kan integrere dem i innleggene dine. .

Merk: Du kan nå legge til lenker til Instagram-historier for å åpne for nye inntektsmuligheter som en påvirker. Vurder å nå ut til en av de mange nettforhandlerne som tilbyr tilknyttede programmer. Eller du kan utforske populære markedsplasser som: ClickBank.

Et affiliate nettverk med en nivåbasert kommisjon som er åpen for alle. RewardStyle.

En enkelt invitasjon til mote og livsstil som tilbyr 20% provisjon. Amazon Associates. Et populært alternativ som betaler 10% provisjon. Selv om det høres ut som et snakkende spill, er tilknyttet markedsføring også en kunst, og du har større sjanse for suksess hvis du har en plan om å gå inn i det og utvide din online tilstedeværelse til å inkludere et nettsted og andre markedsføringskanaler.

Tips: affiliate lenker kan være lange og stygge, så jeg anbefaler en URL-forkortelse som bit.ly, spesielt hvis de går i Instagram-biografien din.

Registrer deg hos Partner-ads

Registrer deg hos Daisycon

Affiliate
Registrering

Registrering som affiliate publisher

Slik fungere det

Hvordan affiliate markedsføring fungerer

Belønning

Hvordan få betalt

Erfaringer

Erfaringer med affiliate markedsføring

METODE 2

Selg dine egne produkter

En annen måte du kan tjene penger på Instagram-kontoen din er ved å åpne din egen nettbutikk.

Har du et solid antall følgere som er aktive og følger deg for innholdet ditt, og du klarer å flytte disse tilhengerne fra Instagram til et annet medium, for eksempel et nettsted, eller hvis du er flink til å få dine følgere til å besøke din bio- link, så kan du definitivt også få dem til å besøke og kjøpe produkter på din egen nettbutikk.

Det er ikke vanskelig å lage din egen webshop, og hvis du ikke har ferdighetene til å lage din egen webshop, kan du prøve å samarbeide med et webbyrå som kan lage et nettsted med en tilhørende nettbutikk for deg mot markedsføring og innlegg på Instagram. På denne måten kan du få en gratis nettbutikk og begynne å tjene penger på Instagram-kontoen din mens du hjelper et webbyrå å få flere kunder.

Slik lager du din egen nettbutikk

Webshop
Registrering

Registrering som affiliate publisher

Slik fungere det

Hvordan affiliate markedsføring fungerer

Belønning

Hvordan få betalt

Erfaringer

Erfaringer med affiliate markedsføring

METODE 3

Lag sponsede innlegg

Affiliate marketing er en av de

Registrer deg hos Partner-ads

Registrer deg hos Daisycon

Registrering

Registrering som affiliate publisher

Slik fungere det

Hvordan affiliate markedsføring fungerer

Belønning

Hvordan få betalt

Erfaringer

Erfaringer med affiliate markedsføring

FAQ

Ofte stillede spørsmål

Hvor mange følgere trenger du for å tjene penger på instagram?2020-12-14T13:57:07+01:00

Hvis du nå lurer på hvor mange følgere du trenger for å begynne å tjene ekte penger, er det korte svaret «ikke så mange som du tror.» Det lange svaret avhenger av faktorer som spenner fra: Hvilken nisje du er i og hvor enkelt du direkte kan knytte den til en produktkategori (mote, mat, skjønnhet og fitness er populære nisjer, basert på topp hashtags på Instagram) Hvor engasjert dine følgere er (100.000 falske følgere vil ikke tjene mye) Hvilke inntektskanaler du utforsker

Hvordan tjene penger på Instagram?2020-12-14T11:05:20+01:00

Det er som sagt mange måter å tjene penger på Instagram-kontoen hans, og den beste måten å tjene penger på er for folk flest gjennom tilknyttet markedsføring.

  • Bli en affiliate partner
  • Arbeid med merkevarer på sponsede innlegg
  • Åpne din egen nettbutikk
Kan jeg tjene penger på Instagram med 1000 følgere?2020-12-14T11:04:33+01:00

Kan jeg tjene penger med 1000 Instagram-følgere? Du vil sannsynligvis ikke tjene mye penger med 1000 følgere, men det er fortsatt mulig. Merker betaler vanligvis alt fra NOK 100 per. 1000 følgere for 3000 NOK for hver 1000 følgere, avhengig av nisje og forpliktelse.

Hvordan tjene penger på affiliate marketing?

Your Content Goes Here

Hvor mye penger kan man tjene på affiliate marketing?

Your Content Goes Here

Hvordan komme i gang med affiliate markedsføring?

Your Content Goes Here

Hvordan affiliate marketing fungerer?

Your Content Goes Here

Den beste måten å tjene penger på Instagram

Når det er sagt, er affiliate markedsføring en av de beste måtene å tjene penger for folk flest, med mindre du har en stor mengde følgere og dermed høy etterspørsel fra potensielle affiliate selskaper som vil betale store summer for at du skal legge ut bilder som reklamerer for deres virksomhet. .

Hvis dette ikke er tilfelle for deg, så er det måter du kan øke inntektene dine, og det er ved å utvide ditt eget merke ved å lage ditt eget nettsted gratis med tilhørende blogg.

Dette gir deg muligheten til å skrive artikler og innlegg der du kan markedsføre forskjellige

Dette er også spesielt attraktivt for deg som har mindre enn 10.000 følgere og dermed sveip-opp-funksjonen som kan sende dine følgere direkte til et gitt nettsted, for eksempel en tilknyttet lenke.

En annen fordel med å lage din egen nettside og blogg er at du kan begynne å få organisk trafikk gjennom søkemotoren Google og dermed få enda flere følgere og tjene enda mer penger som influencer.

Kilder

Denne artikkelen er utarbeidet i samarbeid med følgende nettsteder og informasjon beskrevet på disse.

Go to Top